Over DVA

Victor de la Fosse

DVA is het adviesbureau van Victor de la Fosse. Sinds 1991 regelt en helpt hij ondernemers en particulieren met hun financiële zaken. Klanten komen graag terug bij Victor voor het regelen voor een financiering voor de aankoop van een andere woning of verbouwen van hun huis. Persoonlijk en betrokken geven klanten vaak aan als zij Victor omschrijven. Hij luistert en met zijn kennis regelt hij met vertrouwen uw financiering.
Victor heeft DVA opgericht vanuit de behoefte écht de tijd te kunnen nemen voor klanten. De impact van gekozen financiële oplossingen is groot. Samen de tijd nemen voor de beste oplossing loont. Daar investeert DVA in. U wilt een vriendelijke maandlast. En DVA wilt u een leven lang als ambassadeur van ons kantoor. Dat is dan weer ons doel.

Arjanne & John

John: ik weet niet anders of Victor doet de financiële zaken van mijn ouders. Toen Arjanne en ik dus een huis hadden gevonden was het een logische stap om naar DVA te gaan. Gewoon, lekker vertrouwd. Dat praat wat makkelijker. We kregen alles helder uitgelegd. Niet alleen over de lening, maar ook over andere belangrijke zaken zoals het afdekken van risico’s. Bijvoorbeeld bij overlijden. Je wilt toch alles geregeld hebben? We zijn telkens goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Dat stellen we wel op prijs. Je weet dan precies hoe je ervoor staat. Het hele aankoop proces inclusief taxatie en de gang naar de notaris werd prima begeleid. Het is een prettige gedachte dat iemand je zaken behartigt die weet waar hij het over heeft.

Volledig geaccrediteerd

Kwaliteit is wat ons betreft een basisvoorwaarde. U merkt dit natuurlijk in onze adviezen en nazorg, maar dit is ook formeel geborgd in onze accreditaties. We zijn aangesloten bij alle relevante instanties, hieronder vindt u onze registratiegegevens:

AFM

12004024

KVK

23066848

KIFID

300.001581

Ons klimaat

Lees hier over wat wij doen voor ons klimaat.

Hypotheken en verzekeringen

Financieel advies op maat

100% onafhankelijk

Vrijblijvend kennismakingsgesprek